Zakaj je najem tiskalnika pametna odločitev?

By | 9 marca, 2019

Najem tiskalnika lahko tako za domačo kot poslovno uporabo uporabniku prinaša številne prednosti. Gre za to, da se tehnologija razvija iz dneva v dan in vsi vemo, kako hitro zastara naprava, ki jo kupimo. Tako lahko danes kupimo najnovejšo napravo, jutri pa ne spada več med take. Spremenijo se potrebe podjetja, potrebujemo več. Vseeno pa smo za tiskalnik odšteli kar nekaj denarja in zato se nam zdi škoda še dobro napravo obsoditi na odpis. Vendar pa ni treba, da je tako.

Vedno si lahko lastimo najsodobnejši tiskalnik

Najem tiskalnika nam rešuje številne probleme. Ni nam treba iti v nobeno drago investicijo in varčevati za nakup dobrega tiskalnika. Zelo dober tiskalnik lahko dobimo za sprejemljivo ceno, saj se izognemo začetni investiciji. Plačujemo le mesečno fiksno najemnino. Ko pa se na trgu pojavi tiskalnik, ki nam bolj ustreza, to ni noben problem. Obstoječi tiskalnik vrnemo izposojevalcu in vzamemo drugega. Brez doplačila. Začnemo zgolj plačevati drug znesek mesečne najemnine.

Servis in nadgradnje

Ko kupimo tiskalnik, se naknadno dostikrat pojavijo stroški, ki jih imamo z njim, pa jih sploh nismo pričakovali. Tiskalnik se lahko pokvari in odšteti moramo nekaj denarja za popravilo. Če pa se odločimo za najem tiskalnika, nimamo nobenih dodatnih stroškov. Če pride do okvare naprave, nam priskočijo na pomoč njihovi strokovnjaki. Tako se izognemo stroškom, ki bi zaradi tega nastali. Če so na voljo nadgradnje, ki jih lahko naložimo na tiskalnik, bodo prav tako strokovnjaki brezplačno poskrbeli za to, da jih bo naša naprava deležna.

Druge prednosti najema

Najem tiskalnika pa nam prinaša tudi druge prednosti. Če gledamo širše, gre za metodo, da količino odpadkov, ki nastajajo na tem področju, zmanjšamo na minimum. Nobene naprave se namreč ne zavrže, dokler ni ta za odpis in res ne dela več. Tiskalnik, ki ga vi ne potrebujete več, bo morda prišel prav komu drugemu. Tako z najemom tiskalnika naredimo nekaj dobrega za celotno skupnost.