Najboljši Lenovo prenosniki v letu 2017

By | 19 novembra, 2017

Lenovo prenosniki predstavljajo odlične računalnike za poslovno rabo. Predstavljamo vam izbor najboljših šest.

ThinkPad X1 Yoga

Dimenzije tega Lenovo prenosnika znašajo 16,8 x 333 x 229 mm. Je tanek in zelo lahek (le 1,36 kg). Ima veliko, osvetljeno in vodoodporno tipkovnico, ki prenese velike obremenitve. Ponuja širok spekter zelo natančnih barv, kar omogoča, da so fotografije in videoposnetki bogati z barvami in kontrasti. Baterija zdrži tudi do 11 ur, kar vam omogoča, da ga lahko brez kabla uporabljate cel dan.  Iz vseh vidikov gre za zelo dobro izbiro.

Lenovo Ideapad 310

Ta tip Lenovo prenosnika poganja zmogljiv procesor Inter Core i3-6006U. Delovni polnilnik znaša 6 GB. Vse to mu omogoča, da je zelo hiter, deluje nemoteno, prikazovanje slik je odlično. Podatke lahko shranjujete na SSD disk s kapaciteto 256 GB. Brezžična povezava omogoča zelo hiter čas delovanja, tudi brskanje po spletu je zelo hitro in učinkovito. Vgrajen je tudi Bluetooth 4.1 modul. Prenosnik ima vgrajen optični pogon. Ta računalnik vam ponuja odlično kakovost za razmeroma nizko ceno.

Lenovo Ideapad 100S

Ne predrag, atraktiven in trpežen. Baterija zdrži 9 ur uporabe. Ima 2GB RAM-a. je izjemno preprost za uporabo. Vgrajena je odzivna in najsodobnejša procesorska tehnologija. Zaslon odlikuje visoka ločljivost z integrirano grafiko. Ima številna vrata, tudi za HDMI in kartico microSD. Ima tudi 180 stopinjski tečaj, kar omogoča zelo prilagodljivo skupno rabo.

Lenovo Flex 4

Je cenejša verzija linij prenosnikov Yoga.  Ta tip Lenovo prenosnika poganja Intel Core i5 procesor, ima 16 GB RAM-a. Sposoben je 4ih različnih načinov uporabe; kot laptop, stoječe, v obliki šotora ter kot plošča. Je tanek, kljub temu pa ni najbolj lahek. Zagotavlja odličen zvok. Omogoča prijavo preko prstnega odtisa, zato ni treba vedno tipkati gesla. Baterija zdrži 9 ur uporabe.

Lenovo Yoga 710

Je lahek in tanek. Ima odlično tipkovnico in 8 GB prostora. Omogoča štiri različne načine uporabe računalnika v različnih pozicijah.

Lenovo Ideapad 510

Predstavlja najboljši model Lenovo prenosnikov za poslovneže.  Poganja ga Windows 10, njegova resolucija znaša 1920 x 1080. Ima 8 GB. Je sicer nekoliko težji. Omogoča 2 vhoda za USB 3.0 in enega za USB 2.0, VGA, HDMI in LAN.

 

Vir: lifewire.com