Potrebujete vrtnarske storitve?

By | 10 septembra, 2018

Obrezovanje drevja, načrtovanje vrta, postavitev namakalnih sistemov, obrezovanje žive meje in polaganje travnih tepihov so vrtnarske storitve, za katere lahko poskrbi vrtnarsko podjetje Skerca. Z njihovo pomočjo lahko svoj vrt spremenite v lepo in zeleno oazo, v kateri boste v miru uživali vsak dan. Zaupajte jim svoje želje in za vas bodo naredili podroben načrt vašega vrta ter opravili različne vrtnarske storitve, s pomočjo katerih bo vaš vrt zaživel v popolnoma drugače.

Če vam vaš vrt ni preveč všeč ali pa se vam zdi zanemarjen, je naročilo vrtnarskih storitev najboljša odločitev. Lahko seveda tudi sami zavihate rokave in se lotite urejanja, a profesionalne vrtnarske storitve so pri tem gotovo v veliko pomoč. Med vrtnarske storitve tako spada tudi načrtovanje vrta, ki je ključnega pomena za to, da je vrt na koncu videti lepo in urejeno. Vrt je namreč treba načrtovati celostno in izbrati posamezne rastline na njem tako, da delujejo skladno.

Hkrati pa z načrtovanjem poskrbimo tudi za to, da vzdrževanje vrta zahteva čim manj časa. Če recimo rastline, grmovnice in drevesa sadimo naključno in brez načrta, se hitro zgodi, da kakšna rastlina preveč zraste in drugim dela senco, zaradi česar druge rastline uspevajo slabše. Poleg tega je zaradi naključno posajenih rastlin pogosto otežena tudi košnja. Zlato pravilo načrtovanja vrta je, da mora biti med posameznimi rastlinami, ki jih sadimo na zelenico, vsaj toliko prostora, da se lahko mimo sprehodimo s kosilnico. Takšnih pravil, ki jih je pri načrtovanju vrta dobro poznati, pa seveda obstaja še več. Če se odločite za profesionalne vrtnarske storitve, bo vaš vrt zagotovo urejen tako, da ne bo le lep in skladen, ampak da ga bo tudi kar se da enostavno urejati!