Pametno se je udeležiti email marketing delavnice

By | marec 26, 2018

Vsakodnevno se srečujemo z novostmi in nikoli ne bomo vsem stvarem prišli do dna. Trenutno je zelo priljubljena in tudi aktualna email marketing delavnica. Verjetno mnogi prvič slišite za to zanimivo besedno zvezo, ki ji težko pripišemo kako sopomenko.

V prvi vrsti se seveda vprašamo, komu je email marketing delavnica sploh namenjena. Odgovor je sila preprost in enostaven. Delavnica je namenjena prav vsem, ki bi radi svojim lastnim strankam pričeli pošiljati email sporočila, vendar ob tem ne vemo, kako se zadeve povsem lotiti. Vabljeni pa so tudi tisti, ki imajo bazo podatkov, vendar se obenem želijo naučiti še nekaj povsem novih trikov oziroma spretnosti na tem področju.

Email marketing delavnica je torej zelo koristna in hkrati uporabna delavnica. Na njej lahko osvojimo logiko uporabe email marketinga, ki lahko predstavlja odlično orodje za povezovanje z našimi kupci, pridobivanje povratnih informacij, širjenje znanja in seveda tudi prodaje.

Na delavnici se prisotni skupaj s predavateljem sprehodijo skozi praktične primere uporabe emaila kot enega najboljših orodij za rast podjetja preko spleta. Na delavnici se bomo lahko torej veliko naučili, saj bo v ospredju predvsem praksa, ki je v današnjem času še kako pomembna in jo premalo poudarjamo.

Email marketing delavnica torej poskuša odgovoriti na vprašanje, kako se lotiti email marketinga. V sklopu tega vprašanja se porodijo še vprašanja, kateri sistem za pošiljanje je najbolje izbrati; kateri so  najbolj učinkoviti načini pridobivanja email kontaktov; kje sploh začeti; kaj sledi; kako lahko največ pridobimo …

Predavatelji na tovrstnih delavnicah si ponavadi vedno in povsod najdejo dovolj časa tudi za posameznike, saj jim poskušajo odgovoriti na vsa vprašanja, ki so se jim pojavila v času delavnice. Je pa potrebno poudariti še, da je email marketing delavnica namenjena manjši skupini ljudi, kar je še toliko bolje, saj se nam potem strokovnjaki res lahko povsem posvetijo.